Skip to main content

Μήνυση κατά Πολάκη προαναγγέλλει η Αθηνά Λινού

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Διαψεύδει επίσης ότι προτίθεται να παραιτηθεί της βουλευτικής έδρας της

Με νέο επεισόδιο συνεχίζεται η κόντρα Πολάκη – Λινού.

Μετά τις καταγγελίες του διαγραφέντος από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Χανίων για το Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κυρία Λινού, η τελευταία φέρεται να μελετά να προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον του.

Σχετικά ερωτηθείσα από τον ιστότοπο in.gr, η κυρία Λινού ξεκαθάρισε αφενός ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και αφετέρου εξεδήλωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη.

Στο θέμα προσπάθησε να παρέμβει χθες ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αφορμή υπήρξε ο έντονος διάλογος που είχαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, ο Π. Πολάκη με την Ολγα Γεροβασίλη σχετικά με την γνωστή πλέον συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής του Ιουλίου που κατέληξε στο συναισθηματικό ξέσπασμα της κυρίας Λινού.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο «κ. Κασσελάκης φέρεται να κράτησε ίσες αποστάσεις από τα δύο στελέχη», λέγοντας: «Ζήτησα από τον Παύλο Πολάκη να αναγνωρίσει ότι ήταν αντιπαραγωγικός ο τρόπος που απευθύνθηκε στην μετακλητή υπάλληλο και παράλληλα ζήτησα από την Όλγα Γεροβασίλη να αναγνωρίσει ότι ήταν αντιπαραγωγικό το ότι ζήτησε να ολοκληρωθεί η διαγραφή του Παύλου Πολάκη».

Με ίσες αποστάσεις αναφέρθηκε ο Στ. Κασσελάκης στο θέμα της κόντρας Πολάκη – Λινού και στην ανάρτησή του με την οποία απάντησε χθες στους «87», αναφέροντας:

«Δε μιλάω για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος μίλησε σε πολιτική βάση, και για τον οποίο υπάρχει ανοιχτό το θέμα Λινού (που ήδη ερευνώ προσωπικά και θα αποφασίσω νηφάλια όταν θα έχω τα πλήρη στοιχεία). Θα συναντηθώ με τον Παύλο, όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα».