Skip to main content

Κόντρα Πολάκη – Μωραΐτη με ειρωνείες, παράπονα και…ορισμούς της Αριστεράς

Ο Παύλος Πολάκης (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Μπράβο, Παύλο! Βούτυρο στο ψωμί των 87» - «Ξεαπαγοητεύτηκες; Έχεις αλλάξει γνώμη 10 φορές»

Ρινγκ πυγμαχίας θυμίζει τα τελευταία 24ωρα ο ΣΥΡΙΖΑ με τα «χτυπήματα» – online πολλές φορές – μεταξύ συντρόφων να είναι ασταμάτητα. Πιο πρόσφατη κόντρα, αυτή ανάμεσα σε Παύλο Πολάκη και Νίκο Μωραΐτη.

Όλα άρχισαν με ακόμη μία νυχτερινή ανάρτηση, στην οποία ο Παύλος Πολάκης επιβεβαίωνε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντιπαράθεση

«Μπράβο, Παύλο! Βούτυρο στο ψωμί των 87. Έγινες ο μέγας χορηγός τους. Συγχαρητήρια!», ήταν το ειρωνικό σχόλιο του Νίκου Μωραΐτη κάτω από την ανάρτηση και βεβαίως δεν έμεινε αναπάντητο.

«Νικο ξαναφανηκες;; Πως αυτο; Ξεαπογοητευτηκες άλλη μια φορα;; Έλα σε παρακαλω πλεον!», έγραψε ο κ. Πολάκης για να λάβει την απάντηση από τον κ. Μωραΐτη ότι δεν τον φοβάται, για αυτό να σταματήσει τις εξυπνάδες. «Τις εξυπνάδες εσύ τις ξεκίνησες. Σιγά μην σε απείλησα κι όλας. Ξεκαθάρισε πρώτα μέσα σου τι είσαι και τι θες σε αυτή τη χώρα και σε αυτή τη ζωή και μετά μιλάμε. Έχεις αλλάξει δέκα φορές γνώμη από τον Ιούνιο πέρυσι», σχολίασε ο βουλευτής Χανίων.

«Η Αριστερά μου δεν ταυτίζεται ούτε με τον Τσίπρα, ούτε με τον Κασσελάκη, ούτε με εσένα. Εσείς θέλετε χειροκροτητές που να συμφωνούν σε όλα μαζί σας» απάντησε ο στιχουργός, συμπληρώνοντας πως «η Αριστερά είναι ο αδικημένος» και «τώρα εσύ αδικείς τον Κασσελάκη, πολλαπλάσια και ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ».

Μαίνεται και η κόντρα των 87 με τον Κασσελάκη

Δεν είναι ωστόσο μόνο ο Παύλος Πολάκης που αμφισβητεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχίζεται και η ανοιχτή σύγκρουση των «87» με τον Στέφανο Κασσελάκη.

οι «87» κάνουν λόγο για «προσβολές» από τον πρόεδρο του κόμματος, καθώς και για «σύγχυση στην οποία βρίσκεται», υπονοώντας ανακολουθία στον λόγο του. Μόνη ευχάριστη είδηση η ανακοίνωση της πληρωμής των εργαζομένων στα ΜΜΕ της Κουμουνδούρου.

ΣΥΡΙΖΑ: Απαντούν οι «87» στον Κασσελάκη – «Βρίσκεται σε σύγχυση»