Skip to main content

Κυβέρνηση: «Ούτε λέξη» ο Στ. Κασσελάκης για τις χυδαίες λεκτικές επιθέσεις του Νίκου Παππά

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Π. Μαρινάκης.

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη για την έλλειψη αντίδρασής του έναντι όσων συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας για διαδικτυακές και όχι μόνο συμπεριφορές του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, εξαπέλυσε η κυβέρνηση.

Αν και η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως βασική στόχευση το ζήτημα με την πισίνα του κ. Κασεελάκη στις Σπέτσες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκαλείται και για το θέμα Παππά.

«Επί τρεις ημέρες είναι «εξαφανισμένος» ο ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο ο Πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης. Εκείνος που θα έφερνε νέα ήθη στην πολιτική δεν έχει να πει ούτε μια λέξη για τις αποκαλύψεις για τις χυδαίες λεκτικές επιθέσεις και απειλές του Ευρωβουλευτή του Ν. Παππά, που έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας».

Η υπόθεση του -μέλους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου- Νίκου Παππά συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα καθώς δημοσιεύματα ή επώνυνες καταγγελίες φέρνουν στο φως συγκεκριμένου ύφους διαδικτυακούς διαλόγους και συμπεριφορές.

Η αρχή έγινε το περασμένο Σάββατο όταν ο Νίκος Παππάς, σε διάλογο που είχε με αστυνομικό εμφανίζεται να του επιτίθεται και να ανταλλάσσει υβριστικούς χαρακτηρισμούς, χρησιμοποιώντας επιπλέον τη λέξη «μπάτσος».

Η φρασεολογία και το ύφος του ευρωβουλευτή, προκάλεσαν την αντίδραση της κυβέρνησης, καθώς και ενώσεων αστυνομικών 

Ο διάλογος με τη Χρ. Τσιλιγκίρη

Ακολούθησε η δημοσιοποίηση διαλόγου του Νίκου Παππά με την πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και πολιτεύτρια της ΝΔ, Χριστίνας Τσιλιγκίρη .

Σύμφωνα με όσα δημοσιοποίησε η ίδια η Χρ. Τσιλιγκίρη κατηγορώντας για σεξισμό τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με απαξιωτικό ύφος σε κάποια από τα μηνύματα αναφέρει «ποια είσαι εσύ βρε γλυκούλα; Πέρα από τα γνωστά ωραία προσωπικά σου που ξέρουμε όλοι», και «(εγώ) «δεν φύτρωσα, ούτε αξιοποίησα το κρεβάτι μου».

 Το νέο ηχητικό

Την περίπτωση Παππά συντηρεί στην επικαιρότητα, ηχητικό απόσπασμα με πεζοδρομιακές φράσεις και χυδαίες απειλές κατά αγνώστου συνομιλητή.

Το εάν η φωνή ανήκει στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχιε επιβεβαιωθεί.

Μέχρι στιγμής επίσης, ο κ. Παππάς δεν έχει αναφερθεί ή διαψεύσει το περιεχόμενο και την πατρότητα του διαλόγου.