Skip to main content

Διαδικτυακή κόντρα Στ. Κασσελάκη – Αδ. Γεωργιάδη για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Το βίντεο που ανήρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση του υπουργού Υγείας

Αντιπαράθεση μέσω αναρτήσεων ξέσπασε μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και του υπουργού Υγείας, Αδ. Γεωργιάδη με αιχμή την κατάσταση στο ΕΣΥ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανήρτησε βίντεο με διάλογο σε υψηλούς τόνους που είχε ο υπουργός Υγείας με εργαζόμενους στο ΕΣΥ, εγκαλώντας τον κ. Γεωργιάδη για απαξιωτική συμπεριφορά προς τους ιατρούς.

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της (και δεν είναι η πρώτη φορά μπροστά στους ‘κάφρους’ και τα ‘ανθρωπάκι’ που σώζουν ζωές). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή» έγραψε ο κ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

Οι αιτιάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος αντέτεινε πως ο κ. Κασσελάκης του ασκεί κριτική ενώ «έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους».

«Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους; Και να μου κάνει κριτική για μία σκηνή ενός λεπτού, από μία περιοδεία σε Νοσοκομεία και ΚΥ πολλών ωρών, για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη. Είναι όμως και κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει από το κόμμα του τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος εδώ και μέρες κατηγορεί ως κλέφτρα την βουλευτή του κα Αθηνά Λινού και κάνει ότι δεν το βλέπει, να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του…» ανέφερε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.