Skip to main content

Αναπληρωτής Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ για την πισίνα Κασσελάκη: Αν υπάρχει παρανομία, θα επιβληθούν οι απαραίτητες κυρώσεις

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

«Στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπερεξέθεσε τον εαυτό του, έχει κάνει την αυτοκριτική του, ελπίζουμε όλοι πως αυτό θα σταματήσει», είπε για τον αρχηγό του κόμματος

«Δεν αξίζει στην πολιτική συγκυρία να ασχολούμαστε με ζητήματα, που είναι δευτερεύοντα σε σχέση με την πραγματική επικαιρότητα, όπως το σκάνδαλο των υποκλοπών» ανέφερε σήμερα ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βασιλειάδης σχετικά με την πισίνα που φέρεται να κατασκέασε παράνομα ο Στ. Κασσελάκης, στο σπίτι του στις Σπέτσες.

Ξεκαθάρισε ωστόσο, πως αν υπάρχει παρανομία, θα φανεί και θα επιβληθούν οι απαραίτητες κυρώσεις

«Θα ακούσω τις αιτιάσεις του (Κασσελάκη), νομίζω απάντησε μέσω των social media ότι προϋπήρχε αυτή η κατασκευή εκεί πέρα, επομένως δεν είναι κάτι καινούριο. Αν υπάρχει παρανομία, θα φανεί τις επόμενες ημέρες και, προφανώς, θα υπάρξουν κυρώσεις, που προβλέπει ο νόμος» συνέχισε ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Σε ερώτηση αν οι αποκαλύψεις αυτές για τον Στέφανο Κασσελάκη οφείλονται και στο γεγονός πως ο ίδιος έχει επιλέξει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε: «Στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπερεξέθεσε τον εαυτό του, έχει κάνει την αυτοκριτική του, ελπίζουμε όλοι πως αυτό θα σταματήσει».

Σπίρτζης: Να ζητήσει συγνώμη για την πισίνα ο Κασσελάκης – Μεγάλη μου τιμή αν διαγραφώ