Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Η εμπιστοσύνη μου προς την ελληνική Δικαιοσύνη έχει κλονιστεί σοβαρά

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

«Αυτό δυστυχώς ταυτίζεται πλέον με τη διάχυτη αίσθηση του ελληνικού λαού ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι το τελευταίο καταφύγιο των αδικημένων»

«Σας μιλώ ως Έλληνας πολίτης και όχι ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Σήμερα, με την απόφαση αρχειοθέτησης του σκανδάλου ΕΥΠ – Predator, η εμπιστοσύνη μου προς την ελληνική Δικαιοσύνη έχει κλονιστεί σοβαρά», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτό δυστυχώς ταυτίζεται πλέον με τη διάχυτη αίσθηση του ελληνικού λαού ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι το τελευταίο καταφύγιο των αδικημένων» προσθέτει ο κ. Κασσελάκης και συμπληρώνει:

«Γι’ αυτό μία από τις πρώτες προτάσεις που έχω θέσει προς τον ελληνικό λαό είναι η ριζική αλλαγή στον τρόπο ανάδειξης της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, ώστε να απελευθερωθεί από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό και την εξάρτηση από την εκάστοτε κυβέρνηση».

Ο κ. Κασσελάκης προανήγγειλε ότι θα ακολουθήσει επίσημη πολιτική δήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Άρειος Πάγος: Κανένα στοιχείο σύνδεσης ΕΥΠ με Predator

Υπενθυμίζεται ότι στο αρχείο θέτει τη δικογραφία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων για το κομμάτι που αφορά στην ΕΥΠ, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης, καθώς δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο που να συνδέει το κακόβουλο λογισμικό Predator με τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Υποκλοπές: Στο αρχείο η δικογραφία από τον Άρειο Πάγο – «Κανένα στοιχείο σύνδεσης ΕΥΠ με Predator»