Skip to main content

Κυβερνητικές πηγές για υποκλοπές: Η Δικαιοσύνη μίλησε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απόψεις όλων όσοι είχαν σπεύσει να καταδικάσουν υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες», σχολιάζουν

«Η Δικαιοσύνη μίλησε και παρουσίασε το ενδελεχές και εμπεριστατωμένο αποτέλεσμα της έρευνάς της». Αυτό επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, στον απόηχο της απόφασης του Αρείου Πάγου να θέσει στο αρχείο τη δικογραφία για την υπόθεση των υποκλοπών, που αφορούσε την ΕΥΠ.

Από την έρευνα δεν προέκυψε κανένα στοιχείο σύνδεσης της ΕΥΠ με το παράνομο λογισμικό Predator, ούτε άλλη εμπλοκή κρατικού λειτουργού. Ευθύνες προκύπτουν μόνο για ιδιοκτήτες εταιρειών.

«Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι αναμένουμε τις αποφάσεις τις Δικαιοσύνης, κάτι που αποτελεί πάγια θέση της Κυβέρνησης. Η Δικαιοσύνη μίλησε και παρουσίασε το ενδελεχές και εμπεριστατωμένο αποτέλεσμα της έρευνάς της», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

«Κατά το σκέλος της υπόθεσης που ακόμα εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη, επαναλαμβάνουμε την ανωτέρω πάγια θέση μας περί εμπιστοσύνης στις ανεξάρτητες δικαστικές αρχές. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απόψεις όλων όσοι είχαν σπεύσει να καταδικάσουν υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες πριν την κρίση της Δικαιοσύνης», προσθέτουν.