Skip to main content

Κυβερνητικά στελέχη για θέμα Πολάκη: Υποκριτική η στάση Κασσελάκη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν για τα μάτια του κόσμου»

Υποκριτική χαρακτηρίζουν τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη αναφορικά με το θέμα Πολάκη στελέχη της Κυβέρνησης, μετά και όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Οι φράσεις «αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση», «πραγματικά τον αγαπώ» και «ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ», που χρησιμοποίησε ο κ. Κασσελάκης για τον Πολάκη, αποδεικνύουν ότι η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν για τα μάτια του κόσμου και πως μέσα στο περιβάλλον πολιτικής αποσύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας κρατάει τον άλλον, αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το τελευταίο επεισόδιο

Σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, επιτέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση. Το περιστατικό κατήγγειλε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας μέσω του λογαριασμού του στο X.

Ο κ. Πολάκης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, απευθύνθηκε στη συνεργάτη του υπουργού Υγείας η οποία παρίστατο στην αίθουσα, με τρόπο που οδήγησε και την ίδια την συνάδελφό του Αθηνά Λινού να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», είπε ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στη συνεργάτη του υπουργού Υγείας.

Διαβάστε ακόμη

Στ. Κασσελάκης στην Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Κορύφωση του κυβερνητικού αδιεξόδου – Καμία αναφορά σε Πολάκη