Skip to main content

«Είπε ουστ. Τον ακούσατε;» – Βίντεο με τον νέο καυγά Γεωργιάδη – Πολάκη

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Με αφορμή τη ρύθμιση για τη φαρμακευτική και νοσοκομειακή κάλυψη των ανασφάλιστων, θέμα που οδήγησε και στην προσβλητική επίθεση Πολάκη κατά της Μαρίας Συρεγγέλα.

«Είπε ουστ. Τον ακούσατε;». Νέος καβγάς μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, με αφορμή τη ρύθμιση για τη φαρμακευτική και νοσοκομειακή κάλυψη των ανασφάλιστων, θέμα που οδήγησε και στην  προσβλητική επίθεση του δεύτερου κατά της Μαρίας Συρεγγέλα.

Με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει αν και δεν του επιτρεπόταν να πάρει  τον λόγο, ο υπουργός Υγείας αντέδρασε έντονα.

 Ο διάλογος

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Ξαναδιαβάστε κ. Γεωργιάδη την νομοθετική διάταξη που μίλαγε για πρωτοβάθμια δηλαδή για εξετάσεις ή συνταγογράφηση και όχι νοσοκομειακή περίθαλψη. Στην ΚΥΑ αναφέρατε νοσοκομειακή αλλά δεν υπήρχε.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Μη φύγετε. Όχι μην φύγετε!

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Γιατί μας δουλεύετε!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ: Δεν έχετε το λόγο κ. Πολάκη.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Δεν είστε παιδονόμος κύριε πρόεδρε.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Μη φύγετε. Καθίστε κάτω. Καθίστε κάτω! Ήρθατε στη βουλή προκαλέσατε για άλλη φορά. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κα Συρεγγέλα, άρα κάτσε εδώ να ακούσεις αφού απάντησες. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Βάλτο στα πόδια. Φύγε! Ουστ! Βάλτο στα πόδια. Αφού είσαι γερός κάτσε κάτω να ακούσεις.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Να ανακαλέσεις!

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Κάτσε κάτω να ακούσεις.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Είπε ουστ; Το ακούσατε;