Skip to main content

Χατζηθεοδοσίου για συνάντηση Μητσοτάκη – Μπρατάκου: «Ωμή παρέμβαση στις εκλογές των Επιμελητηρίων»

Σε δήλωσή του στη Ναυτεμπορική ο κ. Χατζηθεοδοσίου επισημαίνει ότι ο κ. Μπρατάκος αναβάλλει επί 3 χρόνια τις εκλογές μέχρι να μπορεί να είναι υποψήφιος ο ίδιος

«Πόσο ηθικό είναι ο πρωθυπουργός να συναντά υποψήφιο… πρόεδρο επιμελητηρίου, πρώην υπουργό, όταν δεν έχει χρόνο να δει τους φορείς των επιχειρήσεων και όταν δεν έχει δει ποτέ τους εκλεγμένου προέδρους;».

Το ερώτημα αυτό θέτει ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε δήλωσή του στη Ναυτεμπορική.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου κάνει λόγο για «ωμή παρέμβαση στις εκλογές των Επιμελητηρίων υπέρ του κ. Μπρατάκου, που αναβάλλει τις εκλογές επί 3 χρόνια μέχρι να έχει τη δυνατότητα να είναι ο ίδιος υποψήφιος». Όπως εξηγεί στη «Ν», «είμαστε στον 7ο χρόνο, ενώ έχουμε εκλεγεί για 4».

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου επισημαίνει δε ότι στο ΕΒΕΑ υπάρχει και άλλος υποψήφιος του ίδιου πολιτικού χώρου και αναρωτιέται: «Θα τον δει και αυτόν;».

Η ανάρτηση Μπρατάκου που προκαλεί αντιδράσεις

Να σημειωθεί ότι τη συνάντηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Μπρατάκος με ανάρτησή του στο Facebook.

«Ως υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΑ, συναντήθηκα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Είχα την ευκαιρία να του παρουσιάσω τις βασικές αρχές και τις προτεραιότητες του συνδυασμού τον οποίο εκπροσωπώ για την περαιτέρω εξέλιξη του ΕΒΕΑ, έτσι ώστε να συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στη δημιουργία μιας πιο ισχυρής και ανθεκτικής οικονομίας. Για να κάνουμε μαζί το Άλμα Μπροστά στις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται!», έγραψε.