Skip to main content

Φρ. Μπελέρης: Η περιπέτεια μου φτάνει προς το τέλος της – Ο αγώνας για Δημοκρατία και Κράτος Δικαίου συνεχίζεται

ΙΝΤΙΜΕ/ ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δήλωσε χαρούμενος και συγκινημένος που αγκαλιάζει ξανά τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και περήφανος που αναλαμβάνει καθήκοντα ευρωβουλευτή

«Η περιπέτεια μου φτάνει προς το τέλος της, ο αγώνας για Δημοκρατία, Κράτος Δικαίου και ελευθερίες των πολιτών συνεχίζεται», δήλωσε ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Φρ. Μπελέρης, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπελέρης βγήκε από τη φυλακή με πενθήμερη άδεια που του χορήγησαν οι αρχές της Αλβανίας, προκειμένου να μεταβεί στο Στρασβούργο για να ορκιστεί ευρωβουλευτής. Ο κ. Μπελέρης θα μεταβεί στο Στρασβούργο μέσω Αθήνας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην Αθήνα, δήλωσε χαρούμενος και συγκινημένος που αγκαλιάζει ξανά τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και περήφανος που αναλαμβάνει καθήκοντα ευρωβουλευτή, προκειμένου «να παλέψω για τα δικαιώματα της πατρίδας και των Ελλήνων όπου και αν κατοικούν», όπως τόνισε.

Ο κ. Μπελέρης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη. Επιπλέον, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και όσους τον στήριξαν, χαρακτηρίζοντας «άδικη σκευωρία» τις κατηγορίες σε βάρος του.

Ο κ. Μπελέρης σημείωσε ότι και οι ίδιοι οι Αλβανοί λένε ότι είναι αθώος και επεσήμανε ότι του δίνει δύναμη η πλειοψηφία των Ελλήνων.

Σημείωσε επίσης ότι οι Χειμαρριώτες δεν είναι μόνοι, προσθέτοντας ότι τα αιτήματά τους είναι δίκαια και αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούν.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να επιτρέπει η Ε.Ε. να μην γίνεται σεβαστή η βούληση των λαών».

Συνάντηση με Μητσοτάκη

Ο κ. Μπελέρης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα κατά την άφιξή του.

Συνάντηση με τον κ. Μπελέρη, αναμένεται να έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη 1 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου.