Skip to main content

Α. Διαμαντοπούλου για εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δεν θα είμαι απούσα σε αυτή την ιστορία

(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

«Η πιο κρίσιμη διαδικασία από την κρίση και μετά»

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην «κούρσα» των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η Άννα Διαμαντοπούλου, δηλώνοντας ότι δεν θα είναι απούσα.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή της στον ρ/σ ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στο πρόσωπο που πρέπει να ηγηθεί, μιλώντας για «κάποιον που πρέπει να μπει μπροστά και να εμπνεύσει τον κόσμο, να δώσει τα εχέγγυα τι έχει κάνει και τι θα κάνει».

Χωρίς, όμως να ξεκαθαρίζει αν θα είναι υποψήφια η ίδια στις εσωκομματικές εκλογές, υπογράμμισε: «με αφορά σε κάθε περίπτωση, οτιδήποτε και να γίνει δεν θα είμαι απούσα σε αυτή την ιστορία».

«Η πιο κρίσιμη διαδικασία από την κρίση και μετά»

Η κ. Διαμαντοπούλου έκανε λόγο για μια διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ, η οποία «είναι η πιο κρίσιμη από την κρίση και μετά γιατί όλο το πολιτικό σύστημα ρευστοποιείται. Δηλαδή, η ΝΔ μετά από έναν πενταετή κύκλο, που δείχνει ότι κλείνει και σε πολλές πλευρές και δεν υπάρχει το αφήγημα που σε μεγάλο βαθμό έχει επικοινωνιακά χαρακτηριστικά».

Τέλος, τόνισε ότι πρέπει να «αντιληφθούμε ότι η συντηρητική κυριαρχία δεν εγκλωβίζεται σε ένα πρόσωπο. Το αφήγημα αυτό πρέπει να έχει συμμάχους, που δεν είναι μόνο τα κομματικά στελέχη».