Skip to main content

Μ. Χριστοδουλάκης για Αυγενάκη: Προκλητικά βίαιη συμπεριφορά – Ο πρωθυπουργός να αναλάβει την ευθύνη του

Τέτοιες συμπεριφορές στέλνουν τους πολίτες στο σπίτι τους, γεμάτους απογοήτευση και αποστροφή για το πολιτικό μας σύστημα

Καταδικάζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος την απαράδεκτη και ντροπιαστική συμπεριφορά του πρώην υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη κατά υπαλλήλου του αεροδρομίου. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, είπε:

«Ένας από τους κεντρικούς λόγους που οι πολίτες αποστρέφονται την πολιτική είναι συμπεριφορές τύπου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως πρέπει να ξαναβάλουμε στην κουβέντα τι σημαίνει ήθος, ανθρωπιά, αξιοπρέπεια. «Αυτά θα ξαναχτίσουν την εμπιστοσύνη με την κοινωνία», ανέφερε.

Χαρακτήρισε απαράδεκτη, προκλητικά βίαιη συμπεριφορά του κ. Αυγενάκη και υπογράμμισε ότι «είναι ευθύνη του πρωθυπουργού να αποκαταστήσει το πρόβλημα με τον Αυγενάκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ανάρτησή του στο Χ:

«Η προκλητικά βίαιη συμπεριφορά του κ. Αυγενάκη δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί απλώς με την κυνική του δήλωση “Ήταν μια κακή στιγμή που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε”. Το άθροισμα αυτών των κακών στιγμών είναι που στέλνει τους πολίτες στο σπίτι τους, γεμάτους απογοήτευση και αποστροφή για το πολιτικό μας σύστημα. Η πολιτική επανεκκίνηση που όλοι αποζητάμε, απαιτεί περισσότερο ήθος και κάθετη, απόλυτη και έμπρακτη αποδοκιμασία τέτοιων “κακών στιγμών”. Μόνο έτσι θα χτίσουμε ξανά τη χαμένη εμπιστοσύνη με τους πολίτες», έγραψε.