Skip to main content

Ανοίγουν τα χαρτιά τους την Κυριακή Ανδρουλάκης – Δούκας

Nick Paleologos/SOOC

Στις 11 η ομιλία Ανδρουλάκη.

Στις 11 το πρωί της Κυριακής και στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, όπως ανακοινώθηκε το και επισήμως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον οδικό χάρτη που θα βαδίσει από εδώ και πέρα το ΠΑΣΟΚ.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής αναμένεται να ανακοινωθεί τόσο ο χρόνος των εσωκομματικών εκλογών, όσο και η υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα, χωρίς να αποκλείεται και η υποβολή μίας ακόμη.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Divani Caravel με ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Ολες οι τελευταίες ενδείξεις συνηγορούν ότι η υπό ανακοίνωση ημερομηνία των εκλογών θα είναι εντός του 2024 καθώς η πίεση που καταγράφηκε προς τον Νίκο Ανδρουλάκη στην πρόσφατη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου είναι λογικό ότι όσο δεν εκτονώνεται, τόσο θα διογκώνεται.

«Μ΄αυτούς τους ρυθμούς…»

Χθες Πέμπτη, ο Δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι τάσσεται υπέρ της ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ ώστε «να αποτελέσει ξανά την ψυχή της προοδευτικής παράταξης», αποκλείοντας το ενδεχόμενο συνένωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στην πορεία του Νίκου Ανδρουλάκη δήλωσε ότι «έδωσε ένα σημαντικό αγώνα αλλά ότι δεν δημιούργησε στη συνέχεια συνθήκες μεγάλης υπέρβασης.

«Με αυτούς τους ρυθμούς θα γινόμασταν κυβέρνηση το 2050» τόνισε μάλλον σκωπτικά και συμπλήρωσε: «Κλείνει ένα κύκλος επιβίωσης του χώρου και ανοίγει, πρέπει να ανοίξει ένας άλλος».