Skip to main content

Χρηματική ενίσχυση από τους βουλευτές του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Aris Oikonomou / SOOC

Τι ανέφερε το μήνυμα που εστάλη το βράδυ της Τετάρτης

Με email και sms που έλαβαν το βράδυ της Τετάρτης, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, να συνδράμουν οικονομικά στο κόμμα.

H έκκληση έρχεται μία ημέρα αφότου ο Στέφανος Κασσελάκης γνωστοποίησε ότ ο ίδιος θα προχωρήσει σε δωρεά 20.000 ευρώ, δηλαδή τη μέγιστη επιτρεπόμενη, προς το κόμμα.

Κατά πληροφορίες, το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος που εστάλη σε βουλευτές ανέφερε τα εξής:

«Σύντροφοι, συντρόφισσες

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα μας, επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 εύρω».

«Οικτρή»

Στα δύσκολα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε συνέντευξή της (στο Action 24) και η εκπρόσωπος του κόμματος Βούλα Κεχαγιά, αναφέροντας: «Η  οικονομική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι οικτρή, η κρατική χρηματοδότηση έχει μειωθεί στο ήμισυ, από τα 8 εκατ. ευρώ έχει πάει στα 4 εκατομμύρια».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια εξορθολογισμού προκειμένου να εξασφαλιστεί η μισθοδοσία των εργαζόμενων».