Skip to main content

Π. Μαρινάκης: Να πάει στη Δικαιοσύνη ο Κασσελάκης αν έχει στοιχεία για το «μαύρο χρήμα»- Τι απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αντιδράσεις μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη και την αναφορά στο «μαύρο χρήμα»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η χθεσινή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος έκανε λόγο για ένα οικονομικό χάος το οποίο παρέλαβε, αδειάζοντας τους υπεύθυνους διαχείρισης των οικονομικών του κόμματος επί Αλέξη Τσίπρα. Αναλυτικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, «αν έχει σοβαρές αιτιάσεις».

Μάλιστα, ο Π. Μαρινάκης τόνισε ότι ο Στ. Κασσελάκης παραδέχτηκε «κυνικά» ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα».

Στ. Κασσελάκης: Θα σπάσω το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα

Σε απάντησή του προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε για πρόκληση, ενώ άφησε αιχμές για τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά, έγραψε στην ανάρτησή του: «Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί. Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί. Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των πολιτικών, μας προκαλεί. Σε ό,τι με αφορά, το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του».