Skip to main content

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Τα βλέμματα στην κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Aris Oikonomou/SOOC

Εν μέσω χάσματος ανάμεσα σε Νίκο Ανδρουλάκη και διαφωνούντες

Το Πολιτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα συνεδριάσει στις 12:00 στην αίθουσα Τύπου, Χαριλάου Τρικούπη 50, και ενώ το κόμμα βρίσκεται σε περιδίνηση, με ευθεία αμφισβήτηση της ηγεσίας του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σήκωσε το γάντι και σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ τόνισε: «Εγώ είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα ώρα και στιγμή από τη βάση της δημοκρατικής παράταξης και για τα αποτελέσματα που έχω φέρει και για το ήθος μου και για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και για την αξιοπιστία μου».

«Υπάρχουν υποδείγματα ηγεσίας. Αν σε κάποιους δεν αρέσει το υπόδειγμα της δικής μου ηγεσίας, ας το πουν ευθαρσώς (…) Η δική μου ηγεσία έχει κάποια χαρακτηριστικά. Εγώ δεν είμαι ούτε παράγοντας διαφθοράς, ούτε παράγοντας παιχνιδιών με τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα της χώρας, ούτε παράγοντας αποσταθεροποίησης. Έχω ένα προγραμματικό λόγο, λειτουργώ με συνέπεια. Η επικοινωνία υποτάσσεται στην πολιτική και όχι η πολιτική στην επικοινωνία. Αν λοιπόν αυτό το μοντέλο της ηγεσίας δεν αρέσει σε κάποιους, ας το πούνε ευθέως» σημείωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNews.

naftemporiki.gr