Skip to main content

Πολιτικοί αρχηγοί: Με χαλαρή διάθεση αλλά χωρίς προβλέψεις λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες (φωτογραφίες)

Φωτ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ EUROKINISSI

Έπεσε η «αυλαία» της προεκλογικής περιόδου

Περιπάτους, επισκέψεις σε καφέ-εστιατόρια και συζητήσεις σε χαλαρό κλίμα περιλάμβανε το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές 2024.

«Κρυφή» πρόβλεψη Μητσοτάκη

Το καθιερωμένο προεκλογικό γεύμα στους δημοσιογράφους παρέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σε εστιατόριο των Βριλησσίων, με μπύρα, χαλαρή ενδυμασία και έτοιμος για τη συναυλία των Coldpay απόψε το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει με τους εκπροσώπους του Τύπου γνώμες και παραστάσεις για μία σειρά θεμάτων.

Σε ό,τι αφορά την εκτίμησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο πρωθυπουργός αρκέστηκε να πει με χιούμορ: «Πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανα, αλλά δεν σας τη λέω».

(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ EUROKINISSI)

Σε Ερμού και Θησείο ο Στ. Κασσελάκης

Περίπατο στην οδό Ερμού, όπου συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με πολίτες, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μία ημέρα πριν από τις ευρωεκλογές.

Φωτ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ EUROKINISSI

Συνεχίζοντας τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη με τον Ηλεκτρικό από το Μοναστηράκι στο Θησείο, όπου συνάντησε σε καφέ-εστιατόριο τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, σε χαλαρό κλίμα.

Ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι μεγάλο μέρος της αδιευκρίνιστης ψήφου θα κατευθυνθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μίλησε για τις περιοδείες του και για τα χιλιόμετρα που διένυσε και σημείωσε ότι το νησί που τον εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η Αστυπάλαια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ν. Ανδρουλάκης: Με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και φίλους στην Κρήτη

Με στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και φίλους επέλεξε να περάσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, την τελευταία ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές.

Συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματος, ο κ. Ανδρουλάκης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χερσόνησο, όπου ήπιε καφέ συντροφιά με τον δήμαρχο Χερσονήσου Ζαχαρία Δοξαστάκη, τοπικά στελέχη του κόμματος και φίλους. Εν συνεχεία ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου τον υποδέχθηκαν άνθρωποι που τον γνωρίζουν πολλά χρόνια, καθώς η μητέρα του κατάγεται από χωριό της περιοχής.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε μια σύντομη στάση στο χωριό Αβρακόντε όπου συνάντησε κόσμο με τον οποίο συζήτησε σε χαλαρούς τόνους, ενώ μαζί τους απόλαυσε και παραδοσιακή ρακή. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ/ EUROKINISSI)

Δ. Κουτσούμπας: Σήμερα χαλαρά, αύριο ψηφίζουμε σωστά… ΚΚΕ

Στιγμές χαλάρωσης με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους μοιράστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε καφέ-μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Δ. Τσακνής, Π. Ορκόπουλος, Γ. Μηλιός, Γ. Ζουγανέλης, Α. Μονογιού, Γ. Μαργαρίτης, Αντ. Ξένος, Αγγελική Ξένου, Ν. Καραγιώργης, πρ. ΣΕΗ, Μ. Σοντάκη, Γ. Σαρρής, Δ. Μαύρος, Γ. Παπαζαχαριάκης, Β. Κορακάκης.

«Σήμερα χαλαρά, αύριο πάμε να ψηφίσουμε και να ψηφίσουμε σωστά… ΚΚΕ» ανέφερε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ προσερχόμενος στον χώρο.

(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ / EUROKINISSI)

Διαβάστε επίσης:

«Φώτο φίνις» για τη 2η θέση: Από 0,5% έως 4,9% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ του ΠΑΣΟΚ