Skip to main content

Ευρωεκλογές 2024: Την Κυριακή των εκλογών η «καρδιά» των εξελίξεων χτυπά στο naftemporiki.gr

Εκλογικός μαραθώνιος την Κυριακή με συνεχή ροή ενημέρωσης, liveblog, άμεσες αναλύσεις και ανταπόκριση από τις Βρυξέλλες

Την Κυριακή 9 Ιουνίου ο παλμός των ευρωεκλογών χτυπάει στο naftemporiki.gr. Από νωρίς το πρωί, μέχρι το κλείσιμο της ευρωκάλπης και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του naftemporiki.gr θα μεταδίδει ζωντανά τις εξελίξεις γύρω από την εκλογική διαδικασία. Παράλληλα, από την καρδιά της Ε.Ε. και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η απεσταλμένη της Ναυτεμπορικής, Ελίζα Καραγιώργη, θα μεταφέρει το κλίμα στις Βρυξέλλες, καταγράφοντας κάθε πτυχή της εκλογικής αναμέτρησης.

Με συνεχή ροή ενημέρωσης, liveblog, multimedia και άμεσες αναλύσεις το naftemporiki.gr θα ενημερώνει τους αναγνώστες του λεπτό προς λεπτό για όλη την επικαιρότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ενημερωθείτε πρώτοι για το exit poll, για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και τους συσχετισμούς της επόμενης ημέρας στην Ε.Ε. και στην εσωτερική πολιτική σκηνή, με την εγκυρότητα του naftemporiki.gr και τη σφραγίδα του ομίλου της Ναυτεμπορικής.

Τον δημοσιογραφικό μαραθώνιο θα πλαισιώσει και το Naftemporiki TV με ζωντανό πρόγραμμα στη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς και έγκριτους καλεσμένους που θα σχολιάζουν και θα αναλύουν τα τεκταινόμενα.

Μείνετε συντονισμένοι…