Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Έντονη αντιπαράθεση με δημοσιογράφο στη Ρόδο- Αποχώρησε από την συνέντευξη

(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/EUROKINISSI)

«Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα», απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Έντονη αντιπαράθεση με δημοσιογράφο της Ρόδου είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την διάρκεια συνέντευξης σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Η συνέντευξη στην δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη εξελίχθηκε επεισοδιακά, με τους τόνους να ανεβαίνουν όταν αναφέρθηκε στην περίοδο του 2015 και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά. Από την πλευρά του, ο κ. Κασσελάκης αντέδρασε λέγοντας ότι το μεταφορικό ισοδύναμο δεν αποδίδεται στην ώρα του από την κυβέρνηση.

Μάλιστα, σημείωσε ότι «πέντε χρόνια κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία και μου λέτε για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη». Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε εκνευρισμένος από την συνέντευξη λέγοντας «εντάξει φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα».

Στ. Κασσελάκης: Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα

Σε απάντησή του για όσα συνέβησαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ότι «όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου- στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός».

Ο κ. Κασσελάκης επισημαίνει ότι «έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος. Έτσι έγινε το μαύρο – άσπρο. Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις. Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια».

Και καταλήγει: «Θα μου πείτε, «μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;». Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα. Πέντε χρόνια ήταν αρκετά».