Skip to main content

Κύκλοι ΥΠΕΞ: Ψεύδη ασύστολης χυδαιότητας – Ο Γ. Γεραπετρίτης δεν γνώριζε ούτε λέξη για τη Συμφωνία των Πρεσπών έως ότου κατέστη δημόσια

ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / INTIME NEWS

Κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών ανέφεραν ότι ο Γ. Γεραπετρίτης δεν γνωρίζει, δεν έχει συνομιλήσει και δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Ν. Κοτζιά

Για ψεύδη ασύστολης χυδαιότητας έκαναν λόγο κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με δημοσιεύματα κατά τα οποία ο ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης είχε εξαρχής γνώση επί της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών ανέφεραν ότι ο κ. Γεραπετρίτης δεν γνωρίζει, δεν έχει συνομιλήσει και δεν έχει συναντήσει ποτέ τον πρώην ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά.

Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν ότι ο υπουργός Εξωτερικών δεν γνωρίζει ποιος συνέταξε τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς και ότι ούτε ο ίδιος ούτε το γραφείο του είχε οποιαδήποτε σχέση.

«Υφίστανται ευθύνες, και ποινικές, για όσους παράγουν ή διακινούν ψεύδη»

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους του ΥΠΕΞ, ο κ. Γεραπετρίτης δεν γνώριζε ούτε λέξη για τη Συμφωνία έως ότου κατέστη δημόσια.

«Υπάρχουν κοινά ψεύδη και ψεύδη ασύστολης χυδαιότητας. Είμαστε στη δεύτερη κατηγορία. Και υφίστανται ευθύνες, και ποινικές, για όσους τα παράγουν ή διακινούν» πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε επίσης:

Γ. Γεραπετρίτης: Κύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών» όταν θα υπάρχει πλήρης συμμόρφωση

Πρόταση νόμου για την κύρωση των 3 μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Κομισιόν για Σιλιάνοφσκα: Πολύ ατυχές γεγονός – Οι διμερείς συμφωνίες πρέπει να εφαρμόζονται καλή τη πίστει