Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Το μίνιμαλ προσκλητήριο του γάμου του με τον Τ. Μπακμπεθ – 4 ημέρες η…διάρκεια της τελετής

Intime News

Πού και πότε θα πραγματοποιηθει

Για τέσσερις ημέρες, από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ θα ζουν στον πυρετό του γάμου, σύμφωνα με το σχετικό προσκλητήριο.

Το κάλεσμα, που έφερε στην δημοσιότητα το Mega, είναι «μίνιμαλ» με αναφορά στα απολύτως απαραίτητα: ονόματα, το μέρος και τις ημερομηνίες.

Ο γάμος στην Ελλάδα, ακολουθεί τον γάμο του ζευγαριού  στις ΗΠΑ πριν μερικούς μήνες, και θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Σκινέ, στα Χανιά, τόπο  καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο θείος του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ,  Γιάννης, στον Alpha, η τελετή θα ήταν κλειστή.

«Ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ θα γίνει τέλος Αυγούστου στα Χανιά. Είναι ένα γεγονός, το οποίο περίμενε πάρα πολύ. Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί καταλαβαίνετε ότι έχει πάρα πολλούς γνωστούς από τον επιχειρηματικό χώρο, η ενασχόλησή του με την πολιτική σκηνή της χώρας τον κάνει να είναι πάρα πολύ γνωστός» είχε πει συγκεκριμένα.

Αργότερα, μιλώντας στο Mega, είχε «ανασκευάσει» λέγοντας  ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει διαδραματίσει μια πορεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οπότε θα υπάρχει και άλλος κόσμος».