Skip to main content

Συνέδριο Ν.Δ.: Στις 20.00 η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη – Τα μηνύματα που θα εκπέμψει

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Ώρα συνεδρίου για τη Ν.Δ.

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο Μέγαρο, ενός συνεδρίου με επετειακό χαρακτήρα, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος. Σύμφωνα με την Πειραιώς, η επιλογή του χώρου διεξαγωγής του Συνεδρίου δεν είναι διόλου τυχαία και τονίζουν πως φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος που έβαλε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και την  κράτησε όρθια σε καιρούς κρίσης.

Η εναρκτήρια ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα ξεκινήσει στις 20:00. Όπως έχει γράψει η «Ν», μιλώντας στους «γαλάζιους» συνέδρους ο Κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί στην πορεία του κόμματος από το 1974 έως σήμερα και θα εκπέμψει το μήνυμα πως η Νέα Δημοκρατία επέλεξε πάντα τη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Ώρα συνεδρίου για την ΝΔ: Τα μηνύματα, οι παρουσίες και η επόμενη μέρα

Παράλληλα όμως ο Κ. Μητσοτάκης θα επικεντρωθεί  και στην επόμενη ημέρα, κάνοντας αναφορά στις κινήσεις που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας αλλά και στην αντιμετώπιση προβλημάτων που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών.

Η ομιλία του όμως θα έχει και έντονα προεκλογικό άρωμα, καθώς θα εκπέμψει σαφές μήνυμα πως στις ευρωεκλογές  «δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφο». Θα επαναλάβει εκ νέου πως οι κάλπες είναι άδειες και θα πρέπει να δοθεί καθαρή εντολή για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου:

15ο συνέδριο Νέας Δημοκρατίας

Ν.Δ.: Την Παρασκευή ανοίγει η αυλαία του επετειακού συνεδρίου του κόμματος – Οι ομιλητές και το πρόγραμμα

naftemporiki.gr