Skip to main content

Π. Μαρινάκης για Στ. Κασσελάκη: Μου θυμίζει προπονητή της εξέδρας, που έχει χρόνια να πάει στο γήπεδο

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Πώς απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κριτική του Στέφανου Κασσελάκη για το βίντεο του πρωθυπουργού στο TikTok

Στο επικριτικό βίντεο που ανέβασε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά του πρωθυπουργού, με αιχμή την ανάρτηση του Κυριάκου στο TikTok για το Youth Pass απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Ο κ. Κασσελάκης, μου θυμίζει τον προπονητή της εξέδρας, που μάλιστα έχει να πάει πολλά χρόνια στο γήπεδο, κάνει κριτική για όλα και δεν ξέρει τι να προτείνει. Είναι αυτοι που κάθονται στην κερκίδα κουνούν το δάχτυλο, κάνουν κριτική σε όλα χωρίς να προτείνουν» σχολίασε ο κ. Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σημείωσε ακόμη πως «ο κ. Κασσελάκης εξελέγη πρόεδρος ενός κόμματος που δεν ιδρύθηκε το 2022 -23 αλλά προϋπήρχε και κυβέρνησε με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα».

«Και επειδή θέλει να μιλήσουμε για τους νέους, να του πουμε πως η ανεργία των νέων τον Νοέμβριο του 2018 ήταν στο 43%, ενώ τον Νοέμβριο του 2023 είναι στο 23%. Προφανώς πρέπει να πέσει κι άλλο, αλλά έχει πέσει ήδη 20 μονάδες» ανέφερε, θυμίζοντας επίσης πως «ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε τρεις φορές από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

naftemporiki.gr