Skip to main content

Ευ. Αποστολάκης: Η χθεσινή τοποθέτηση του Ευκλ. Τσακαλώτου έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Γίνεται πιο έντονη η διαφοροποίηση, ξεφεύγει από τα όρια της φυσιολογικής αντιπαλότητας» δήλωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία ‘επώδυνη εγκυμοσύνη’, περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα» δήλωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη χθεσινή ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου, με την οποία ο πρώην υπουργός Οικονομικών άνοιξε την πόρτα της εξόδου του από το κόμμα.






«Ξεφεύγει από τα όρια της φυσιολογικής αντιπαλότητας και της εσωτερικής αντιπαράθεσης, γίνεται πιο έντονη η διαφοροποίηση» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Η χθεσινή παρουσία του κ. Τσακαλώτου έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα» είπε, εκτιμώντας πως «θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ γρήγορα».

Ο κ. Αποστολάκης σημείωσε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης «έδωσε σε όλους ευκαιρίες, είπε εξαρχής ότι είναι ενωτικός, έκανε προσκλήσεις». «Τα περιθώρια τελειώνουν, ωστόσο η δουλειά που έχει να γίνει είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι» έσπευσε να προσθέσει.

Σχετικά με το ζήτημα των προτεινόμενων διαγραφών ο κ. Κασσελάκης επισήμανε πως «ο πρόεδρος δεν έκανε πρόχειρη ενέργεια με τις διαγραφές, υπήρχαν λόγοι». «Για να διορθωθεί η κατάσταση πρέπει να κάνουν και εκείνοι κάτι» συμπλήρωσε.