Skip to main content

Π. Μαρινάκης κατά Στ. Κασσελάκη: Προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Στέφανου Κασσελάκη. Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που εξαπέλυσε βολές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη χθεσινή συνέντευξή του, την σκυτάλη πήρε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος σχολιάζοντας τη χθεσινή περιοδεία του κ. Κασσελάκη στη Θεσσαλία και τις αναρτήσεις του στα social media σχολίασε:

«Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show. Αφού πήγε στην Καρδίτσα, καλό θα ήταν να ρωτήσει και τους πολίτες, αν μετά τον Ιανό η πολιτεία βρέθηκε δίπλα τους, όπως το κάνει και σήμερα. Αν διέθετε λίγο περισσότερο χρόνο θα το μάθαινε».

«Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια» συνέχισε ο κ. Μαρινάκης προσθέτοντας πως «οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις» αλλά «έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη».

«Κι αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η Κυβέρνηση: σε μια εποχή αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, να προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών» επισήμανε.