Skip to main content

Έλενα Ακρίτα: Αποσύρει την στήριξη σε Αχτσιόγλου και ψηφίζει Κασσελάκη

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το ‘θολό’ αποτέλεσμα με προβλημάτισαν ιδιαίτερα» σημειώνει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές για την υποψήφια πρόεδρο του κόμματος

Την στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη εν όψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Έλενα Ακρίτα, αποσύροντας την στήριξή της από το πρόσωπο της Έφης Αχτσιόγλου.

Εξηγώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή της, η κ. Ακρίτα σε ανάρτησή της σημειώνει πως «η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα της δηλώσεις της υποψήφιας προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία της» καθώς «η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το ‘θολό’ αποτέλεσμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων» την προβλημάτισαν – όπως επισημαίνει – ιδιαίτερα.

Nick Paleologos/SOOC

Η κ. Ακρίτα σημειώνει ακόμη πως «ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη – κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία».

«Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν» σημειώνει αναφορικά με την επιλογή της και καταλήγει: «Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του».