Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Η χώρα δικαιούται να έχει σύντομα προοδευτική κυβέρνηση

INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Μια σύγχρονη πατριωτική κυβερνώσα αριστερά είναι το όραμά μου, αυτό φαίνεται να βλέπει ο κόσμος και να ανταποκρίνεται».

«Η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, που ψήφισε νωρίτερα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου, για τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέας ηγεσίας.

Ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για συγκίνησή του «από την κοσμοσυρροή σήμερα, πάρα πολύς κόσμος», είπε και συνέστησε υπομονή σε όσους περιμένουν στις ουρές για να ψηφίσουν.

«Είναι απρόσμενη η προσέλευση αλλά αξίζει τον κόπο γιατί η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο, μια προοδευτική κυβέρνηση που βάζει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και ξέρει να διαχειρίζεται το μέλλον του τόπου, τους πόρους του τόπου και να λύνει τα προβλήματα του τόπου» σημείωσε.

«Μια σύγχρονη πατριωτική κυβερνώσα αριστερά», συνέχισε, «αυτό είναι το όραμά μου, αυτό φαίνεται να βλέπει ο κόσμος και να ανταποκρίνεται.

Ψηφίστε σήμερα, για όποιον θέλετε, αλλά ψηφίστε. Και από αύριο ενωμένοι συνεχίζουμε μαζί. Και με τη νίκη» τόνισε ο κ. Κασσελάκης.