Skip to main content

Αλεξάνδρα Πάλλη: Μια δυναμική υποψηφιότητα  στην περιφέρεια Αττικής

Η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Πάλλη έχει να επιδείξει αξιοσημείωτο κοινωνικό έργο πέρα από την συνδικαλιστική και πολιτική της δράση

Η Αττική δεν παύει να είναι η μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας. Εδώ φιλοξενείται ο μισός περίπου πληθυσμός της χώρας. Δεν είναι τυχαίο που ο Περιφερειάρχης Αττικής θεωρείται μικρός Πρωθυπουργός.

Στον συνδυασμό του  υποψήφιου Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά, «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» μετέχει η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Πάλλη.

Η κα Πάλλη είναι υποψήφια στον κεντρικό τομέα, ο οποίος πέρα από τον Δήμο Αθηναίων καλύπτει τους Δήμους Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνα, Υμηττού-Δάφνης, Ηλιούπολης καθώς και τους Γαλατσίου και Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Με αξιόλογη προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική δραστηριότητα, η Αλεξάνδρα Πάλλη έχει να επιδείξει αξιοσημείωτο κοινωνικό έργο πέρα από την συνδικαλιστική και πολιτική της δράση. Eίναι αντιπρόεδρος στο Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική-Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ). Αλλά και αντιπρόεδρος στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η ΧΑΡΑ» καθώς και μέλος της φιλανθρωπικής ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ». Επίσης είναι μέλος της διοίκησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της « Ευρωπαϊκής Ένωσης Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων EUMU – EΛΛΑΣ». Διετέλεσε δε επί πολλά χρόνια Γενική Γραμματέας του Ε.Β.Ε.Α. και του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Η αξιόλογη δραστηριότητα της Αλεξάνδρας Πάλλη σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματά της, καθιστούν  την υποψηφιότητά της στην Περιφέρεια Αττικής εξαιρετικά ισχυρή. Όπως φαίνεται η εκτίμηση αυτή πρυτάνευσε και στην επιλογή του Νίκου Χαρδαλιά καλώντας την να συστρατευτεί μαζί του.