Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Ας μας πουν εκείνοι που έκαναν μια χώρα με πανάκριβο ρεύμα, τρένα να συγκρούονται και τη μεγαλύτερη πυρκαγιά στην ιστορία της Ε.Ε.

ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ/INTIME NEWS

Πώς απαντά στην κριτική για το «δεν ξέρω θα επανέλθω».

Μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media εξακολουθεί να σχολιάζει την επικαιρότητα και να απευθύνεται στους ψηφοφόρους ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Σε απογευματινό βίντεο, που ανέβασε, αναφέρεται στην κριτική, που δέχθηκε για τη φράση του «δεν γνωρίζω, θα επανέλθω», σε συνέντευξη που παραχώρησε από τα Χανιά. Τονίζει λοιπόν πως δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά και πως δεν είναι λογικό να ξέρει κανείς τα πάντα ή να υποκρίνεται πως τα ξέρει.

Εξαπολύει δε βέλη στους επαγγελματίες πολιτικούς λόγους – στοχεύοντας πρωτίστως στα κυβερνητικά στελέχη, λέγοντας:

«Αλλά όλοι αυτοί που είναι επαγγελματίες πολιτικοί και που ξέρουν τα πάντα, για ποιο λόγο μάς έχουν κάνει μία χώρα όπου έχουμε πανάκριβο ρεύμα, τρένα να συγκρούονται μεταξύ τους, και την πιο μεγάλη φωτιά στην ιστορία της Ε.Ε.; Ο λαός δικαιούται να έχει ένα άτομο στην ηγεσία που θα του λέει την αλήθεια. Ένα άτομο που όταν δεν ξέρει κάτι, θα ξέρει πού να βρει τη σωστή απάντηση».

Δεν είναι η πρώτη φορά που εξαπολύει βέλη στην κυβέρνηση. Προ ημερών είχε πει για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

«Είναι η καινούρια μοίρα μας; Θέλουν να μας εκπαιδεύσουν ότι η κανονικότητά μας από εδώ και πέρα θα είναι το πένθος και η καταστροφή; Να είναι σίγουρος ο ελληνικός λαός ότι απέναντι σε αυτό δεν πρόκειται να σταθούμε χωρίς φωνή». Και υπογράμμισε πως «δεν πρόκειται να εκκενώσουμε την Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη: Τι (δεν) ξέρουμε για το παραδικαστικό κύκλωμα