Skip to main content

Αυτοδιοικητικές εκλογές: «Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του Κ. Μπακογιάννη – Οι νέες προσθήκες

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ανοιχτή εκδήλωση την Τετάρτη για την παρουσίαση όλων των υποψηφίων

Με την προσθήκη τεσσάρων νέων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων ολοκληρώθηκε η σύνθεση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Ψηλά», του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του στον Δήμο Αθηναίων.

Πρόκειται για τους Γεωργούλη Σταμάτιο, δικηγόρο, Καρακώστα Χαρίκλεια, διδάκτορα χημικό μηχανικό ΕΜΠ, Τσώνη Νικόλαο, δημοσιογράφο, αθλητικογράφο και Χαγκαμπιμάνα Ρίτσαρντ-Σπυρίδων, απόστρατο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού. «Ο συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» απαρτίζεται πλέον από 364 Αθηναίους και Αθηναίες. Είναι το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο που έχει ποτέ συγκροτηθεί σε δημοτικές εκλογές, καθώς η παράταξη του σημερινού Δημάρχου Αθηναίων προσέλκυσε και ενέταξε τον ανώτατο προβλεπόμενο από το νόμο, αριθμό υποψηφίων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης θα παρουσιάσει και επίσημα τους 364 υποψηφίους «που συνθέτουν τη δυναμική, υπερκομματική και συμπεριληπτική δημοτική παράταξή» του την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 19.30, σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον εμβληματικό χώρο του Εθνικού Γυμναστηρίου Αθηνών «Φωκιανός».