Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης εν όψει της εκλογής νέου προέδρου

Intime News/Λιάκος Γιάννης

Στόχος, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, είναι η μέγιστη ενεργοποίηση των πολιτών

Καμπάνια ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πολιτών με κεντρικό σύνθημα «10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» ξεκινά ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. με ορίζοντα την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου.

«Το αύριο ξεκινά από εμάς» είναι ένα από τα κεντρικά μηνύματα της καμπάνιας. Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, στην πορεία προς την εκλογική διαδικασία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναπτύξει και άλλες δράσεις σχετικές με τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Στόχος, όπως τονίζεται από το κόμμα, είναι η μέγιστη ενεργοποίηση της κοινωνίας και η μετατροπή της 10ης Σεπτεμβρίου σε πολιτικό γεγονός πέρα από τα κομματικά όρια και απευθυνόμενο στη νέα γενιά και την κοινωνική πλειοψηφία.

Υπενθυμίζεται πως η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος αποφάσισε στη χθεσινή συνεδρίασή της πως αποφάσισε πως το Διαρκές Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, με δυνατότητα φυσικής παρουσίας ή διαδικτυακής, στο οποίο θα μιλήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι. Για την κατάθεση υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ για τις υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από την τελευταία Κεντρική Επιτροπή, δεν απαιτούνται υπογραφές. Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής μπορούν να υπογράψουν και για παραπάνω από έναν υποψηφίους.

Διαβάστε ακόμη:

Σ. Φάμελλος για αυτοδιοικητικές εκλογές: Επιδιώκουμε συνεργασίες με προοδευτικό πρόσημο – Τι είπε για τον Δήμο Αθηναίων

naftemporiki.gr