Στην εκπομπή Politics της τηλεόρασης της Ναυτεμπορικής, με τον Τάκη Σπηλιόπουλο εμφανίστηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, Πρώην Βουλευτής ΝΔ.
Για την τολμηρή ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά μίλησε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος στον Τάκη Σπηλιόπουλο.
«Η βούληση να προχωρήσουμε όσο γρήγορα γίνεται προς το δικαστήριο της Χάγης» εκτίμησε ο κ. Κουμουτσάκος. «Η τελευταία συνάντηση έγινε σε μία εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα από την έχουμε συνηθίσει. Είμαστε σε μια μακρά περίοδο ουσιαστικής αποκλιμάκωσης» τόνισε. Ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη στρατηγική σημασία της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου τόσο γεωστρατιγικά όσο και ενεργειακά.
«Έχει ένα σοβαρό ενεργειακό απόθεμα, είναι προφανές ότι τόσο η Ευρώπη όσο και άλλες χώρες και σίγουρα η Ελλάδα θα θέλουν να αξιοποιήσουν αυτές τις δυνατότητες» δήλωσε.