Skip to main content

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Πού θα δουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

REUTERS/Alexandros Avramidis

Σε εξέλιξη είναι, από τις 7:00 το πρωί, η εκλογική διαδικασία στα εκλογικά κέντρα της χώρας.

Οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ήδη ψηφίσει, επομένως αναμένουν πλέον τα πρώτα αποτελέσματα.  Πού θα τα δουν όμως; Οι πολιτικοί αρχηγοί βλέπουν τα αποτελέσματα σε δύο φάσεις. Αρχικά με την οικογένεια και τους στενούς τους συνεργάτες κι έπειτα επισκέπτονται τα εκλογικά κέντρα.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει τα πρώτα αποτελέσματα στο σπίτι του στο Λυκαβηττό. Έπειτα, γύρω στις 19:15 με 19:30 (αφού ανακοινωθούν τα exit polls, για να έχει την πρώτη εικόνα) θα μεταβεί στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ.

Αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα δει τα αποτελέσματα από το σπίτι του και αναμένεται γύρω στις 20:00 να έχει φτάσει στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ψήφισε στην Κρήτη, μέχρι το μεσημέρι θα είναι στην Αθήνα, όπου θα δει με συνεργάτες τα πρώτα αποτελέσματα. Έπειτα θα βρεθεί, λίγο πριν τις 20:00, στην Χαριλάου Τρικούπη.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα δει τα αποτελέσματα στον Περισσό με στελέχη και συνεργάτες του από το ΚΚΕ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα βρίσκεται στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όπου και ψήφισε. Θα δει τα αποτελέσματα στα γραφεία του κόμματος με φίλους και συνεργάτες.

Η πρόεδρος της Πλεύρης Ζωής Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι επίσης στα γραφεία του κόμματος για να παρακολουθήσει τα εκλογικά αποτελέσματα.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις