Στην εκπομπή «12:00-14:00» του NaftemporikiTV, με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο και τον Παύλο Πανταζόπουλο μίλησε ο Γιάννης Δραγασάκης, Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού Τομέα Αθηνών.
Ο κ. Δραγασάκης σχολίασε πως «Από το 74 και μετά έχουν εκλεγεί δεκάδες μουσουλμάνοι βουλευτές σε όλα τα κόμματα, ως σήμερα το προξενείο ήταν ουδέτερο και σήμερα κινήθηκε; Εάν κινούνταν στο παρελθόν γιατί ανοίγει σήμερα το θέμα, εάν οι βουλευτές ήταν με την ΝΔ δεν θα γινόταν τίποτα, το μικροκομματικό συμφέρον μπαίνει πάνω από το εθνικό συμφέρον όπως με τις Πρέσπες».
Στη συνέχεια ο κ. Δραγασάκης σχολίασε πως «Η κ. Μπακογιάννη είπε πως για εσάς εδώ δεν υπάρχει Σύνταγμα, υπάρχει μόνο το κόμμα μου που είναι ο θεσμός, ο κ. Σκέρτσος είπε ανοησίες, αυτά δεν είναι δημοκρατικά πράγματα».
Ο κ. Δραγασάκης υποστήριξε ότι «Εγώ διάβασα ότι απαντήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ όλα, η δεχόμαστε καλή την πίστη ότι λέει ο καθένας η δεν γίνεται συζήτηση, ο κ. Μητσοτάκης διαπράττει εθνικής σημασίας σφάλμα με αυτά που κάνει, όλα αυτά είναι ανεύθυνα παιχνίδια, ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να πάρει θέση επι του πολιτικά σημαντικού θέματος».
Ο κ. Δραγασάκης ανέφερε πως «Οι δύο βουλευτές ορκίστηκαν, η ΝΔ δεν θέλει να συζητάει για άλλα θέματα, δεν θέλει να συζητάει για την οικονομία, δεν μπορούμε να θυσιάσουμε τα πάντα μπροστά στις εκλογές».
Τέλος ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «Όταν μιλάμε σε συνθήκες πληθωρισμού πρέπει να διευκρινίζουμε αν μιλάμε για πραγματικές τιμές, με τα λεφτά που παίρνει ο κόσμος σήμερα παίρνει τα ίδια πράγματα που έπαιρνε το 2021; Η Ελλάδα είχε μείωση των πραγματικών μισθών σύμφωνα με τις διεθνείς εκθέσεις, είναι εμπαιγμός από τον κ. Μητσοτάκη να μιλάει για αύξηση των εισοδημάτων, η επικοινωνιακή πολιτική του κ. Μητσοτάκη θυμίζει τον Τράμπ, πρέπει να προστατέψουμε την εισοδηματική δύναμη των πολιτών», «Διεθνώς είμαστε σε μια αβέβαιη κατάσταση για το μέλλον, όταν μιλάμε για οικονομία πρέπει να έχουμε την μεγάλη εικόνα, στην Ελλάδα ο πληθωρισμός επεκτείνεται και σε άλλα είδη, όχι μόνο στα τρόφιμα, είμαστε σε πληθωριστική διαδικασία, από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 η Ελληνική οικονομία μπήκε σε φάση ανάκαμψης, το θέμα είναι ποιος επωφελείται από την ανάκαμψη».