Skip to main content

Κ. Βελόπουλος: Ψηφίστε μας για να μπουν στην φυλακή όσοι έχουν κοροϊδέψει τους Έλληνες

Στη Θεσσαλονίκη. ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Στο 637 εκλογικό τμήμα, στο 1ο γυμνάσιο Ελευθερίου-Κορδελιού, στη Θεσσαλονίκη, ψήφισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Έφτασε στις 11.15 στο εκλογικό κέντρο και αφού χαιρέτισε τους παριστάμενους πέρασε στο εκλογικό τμήμα και έριξε την ψήφο του στην κάλπη λέγοντας: «Για τη Μακεδονία».

Κατά τις δηλώσεις του, κάλεσε τους πολίτες, και ειδικά τους νέους, να ψηφίσουν σήμερα την Ελληνική Λύση, «όχι μόνο για την Μακεδονία αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα», για να μπουν στην φυλακή όσοι έχουν κοροϊδέψει τους Έλληνες. «Ακαταδίωκτο για εμάς δεν υπάρχει».

Όπως δήλωσε επίσης, έχει δημιουργηθεί ένας «τεράστιος» μηχανισμός παράλληλης καταγραφής των αποτελεσμάτων, ώστε να μην υπάρξει ενδεχόμενο νοθείας.

Αναφερόμενος στη σημερινή εορτή, είπε: «Σήμερα τουλάχιστον εμείς μπορούμε να πούμε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες γιατί δεν είμαστε άθρησκοι, ούτε κυνηγήσαμε την εκκλησία, ούτε απαγορεύσαμε τη θεία μετάνοια».

Σε ερώτηση για προβλέψεις σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών, απάντησε ότι η δική του προσπάθεια γίνεται για να είναι νικηφόρα η Ελληνική Λύση και πρόσθεσε: «Ό,τι πει η κάλπη, ό,τι πει ο Έλληνας, ό,τι πει η Μακεδονία, ό,τι πει η Ελλάδα. Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν».

Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις της εκλογικής μάχης λεπτό προς λεπτό από το Naftemporiki.gr.