Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Τζανερρίκου: Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κάνει τον ανήξερο – Οφείλει να απαντήσει

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Γνωρίζει ο κ. Μητσοτάκης τον κυβερνητικό παράγοντα που έκανε την παρέμβαση; Ή μήπως τον κοιτάζει στον καθρέφτη κάθε πρωί;» διερωτάται η Κουμουνδούρου

Για «πρωτοφανή παρέμβαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη Δικαιοσύνη» η οποία «δεν περιορίζεται μόνο στους ‘καφέδες’ του κ. Γεραπετρίτη πέριξ του Μαξίμου με δικαστές, αλλά φτάνει και σε απόπειρα δωροδόκησής τους με υποσχέσεις για αξιώματα» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις δηλώσεις του παραιτηθέντος αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερρίκου.

Με ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου καλεί μάλιστα τον πρωθυπουργό να απαντήσει ποιος είναι ο κυβερνητικός παράγοντας στον οποίο αναφέρθηκε ο κ. Τζανερρίκος στις σημερινές δηλώσεις του.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί για ακόμη μία φορά να κάνει τον ανήξερο. Οφείλει να απαντήσει. Ποιος είναι ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας που έκανε αυτή την ευθεία παρέμβαση τάζοντας ανταλλάγματα για μια δικαστική απόφαση; Τον γνωρίζει προσωπικά; Ή μήπως τον κοιτάζει στον καθρέφτη κάθε πρωί;» ανέφερε η αξιωματική αντιπολίτευση γοα να προσθέσει: «Σε κάθε περίπτωση με αυτούς τους πρωτοφανείς χειρισμούς του, ο κ. Μητσοτάκης γίνεται ο μεγαλύτερος χορηγός της Ακροδεξιάς».