Skip to main content

Ν. Ανδρουλάκης: Μεταβαίνει στα Τέμπη- «Ανείπωτη τραγωδία»

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Ακυρώνεται η προγραμματισμένη ομιλία του την Πέμπτη στο Ηράκλειο.

«Ανείπωτη τραγωδία» χαρακτηρίζει το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πρόκειται για μια ανείπωτη τραγωδία. Η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ανδρουλάκης είναι καθ’οδόν προς τον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας, όπου επίσης σπεύδει κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής τον γραμματέα της Κ.Π.Ε, Ανδρέα Σπυρόπουλο μαζί με την βουλευτή Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη και στελέχη από την περιοχή.

Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανακοίνωσε ότι, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη ακυρώνεται η προγραμματισμένη ομιλία του κ. Ανδρουλάκη την Πέμπτη στο Ηράκλειο, καθώς και η συνάντηση της Κ.Ο. με το προεδρείο της ΓΣΕΕ με επίκεντρο τον κατώτατο μισθό.

Σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό, μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 36, ενώ 66 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, οι 60 εκ των οποίων σε απλές κλίνες και οι υπόλοιποι έξι σε μονάδες εντατικής θεραπείας.