Skip to main content

Κ. Μητσοτάκης: Νέος κύκλος περιοδειών – Επισκέπτεται σήμερα Ξάνθη και Κομοτηνή

Αύριο, Σάββατο, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη

Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο του νέου κύκλου περιοδειών που ξεκινάει στον δρόμο για τις κάλπες. Σήμερα το πρωί θα μεταβεί στην Ξάνθη. Στις 13:30, ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος Θράκης, στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion» στην Κομοτηνή. Στις 19:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Αύριο, Σάββατο, στις 09:00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα περιφερειακά μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αλεξανδρούπολη. Στις 11:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης κατασκευής της Μονάδας Ηλεκτροπαραγωγής Αλεξανδρούπολης.

Όπως έχει γράψει η «Ν» ουσιαστικά πρόκειται για νέου τύπου περιοδείες, όπως φάνηκε και από τις πρόσφατες επισκέψεις του πρωθυπουργού αρχικά στην Αχαΐα και στη συνέχεια στην Αρκαδία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αυτό το νέο μοντέλο περιοδειών θα συνοδεύεται από κλιμάκια υπουργών και τοπικών βουλευτών, ενώ θα υπάρχουν διευρυμένες συσκέψεις με παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς της αγοράς. Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση του κύκλου επαφών σε κάθε περιοχή αναμένεται να ακολουθεί συνέντευξη σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στόχος είναι να παρουσιάζονται όχι μόνο τα έργα που δρομολογούνται σε εθνικό επίπεδο αλλά και οι δράσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν σε περιφερειακό επίπεδο, με στόχο να περάσει το μήνυμα πως η ανάπτυξη θα είναι «γεωγραφικά δίκαιη».