Skip to main content

Κ. Μητσοτάκης: Ομιλία στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. με μηνύματα εντός κι εκτός κόμματος

ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να καλέσει σε ενότητα τα «γαλάζια» στελέχη, επιχειρώντας τη συσπείρωση του κόμματος με φόντο τις αναταράξεις που προκαλεί η υπόθεση των παρακολουθήσεων

Πολλαπλά μηνύματα αναμένεται να στείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη σημερινή του παρέμβαση στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, που συνεδριάζει στις 18.00.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να καλέσει σε ενότητα τα «γαλάζια» στελέχη με φόντο τη μακρόσυρτη προεκλογική περίοδο που διανύει η χώρα, επιχειρώντας τη συσπείρωση του κόμματος με φόντο τις αναταράξεις που προκαλεί στο πολιτικό σκηνικό η υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Περνώντας στην αντεπίθεση, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει μία σειρά νομοθετικών παρεμβάσεων, μεταξύ των οποίων είναι και η απαγόρευση κακόβουλων λογισμικών, κάτι που αναμένεται να προτάξει στην ομιλία του ο πρωθυπουργός.

Όπως τονίζεται από το Μέγαρο Μαξίμου, η κυβέρνηση «χειρίζεται το θέμα με απόλυτη θεσμικότητα και σοβαρότητα, ώστε να λάμψει η αλήθεια, να διασφαλιστεί η ομαλότητα και να προστατευθούν τα εθνικά συμφέροντα». Στην κυβέρνηση κάνουν επίσης λόγο για «σχέδιο φθοράς, μέσω τόνων πολιτικά τοξικής λάσπης, στο οποίο επενδύει ο κ. Τσίπρας για να ξεφύγει από το πολιτικό τέλμα» σημειώνοντας πως το σχέδιο αυτό «πέφτει στο κενό για άλλη μια φορά».

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιούν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε νομούς όλης της Ελλάδας και Δήμους της Αττικής, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα επισκεφτούν τον Δήμο Κορυδαλλού.

Την ίδια ημέρα (15/11) ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας Αθανάσιος Μπαλέρμπας και ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Εμμανουήλ Μαστρομανώλης θα επισκεφτούν τον νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος θα βρεθούν στον νομό Κοζάνης.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου θα επισκεφτούν τον νομό Αχαΐας.

naftemporiki.gr