Skip to main content

Κόντρα Μπουτάρη – Νοτοπούλου για τα… κομματικά χρίσματα

Στον Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του για τα «κομματικά χρίσματα» εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, απάντησε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφια δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο Facebook, το κυβερνητικό στέλεχος ανέφερε τα εξής:

«Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα;

»Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;.

«Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης. Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1999 – 2006. Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…»

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μπουτάρης είχε υποστηρίξει τα παρακάτω: «Λυπάμαι που τα κόμματα επιστρέφουν σε τακτικές του παρελθόντος και επιμένουν σε χρίσματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση»

naftemporiki.gr