Skip to main content

Γρ. Δημητριάδης για Άρειο Πάγο – υποκλοπές: Η απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία

«Μέσα σε κλίμα τοξικότητας, διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος»

«Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα» σημειώνει σε ανάρτησή του ο Γρηγόρης Δημητριάδης, αναφερόμενος στην απόφαση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος έθεσε στο αρχείο τη δικογραφία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων για το κομμάτι που αφορά στην ΕΥΠ, καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να συνδέει το κακόβουλο λογισμικό Predator με τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

«Μέσα σε κλίμα τοξικότητας, διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος» σημειώνει στην ανάρτησή του ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού.

Η ανάρτηση

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Γρ. Δημητριάδη:

«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Άλλωστε αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή.

Τα τρία χρόνια και ένα μήνα που βρέθηκα στη θέση του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της Πατρίδας και των πολιτών.

Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα άμεσα και με ειλικρίνεια την πολιτική ευθύνη, σεβόμενος τις δημοκρατικές ευαισθησίες των Ελλήνων. Αλλά και για να προστατέψω την Πατρίδα, την Κυβέρνηση και την Παράταξη. Μέσα σε κλίμα τοξικότητας, διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος.

Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

Να θυμίσουμε ότι τον Αύγουστο του 2022 ο κ. Δημητριάδης είχε παραιτηθεί από γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, στον απόηχο των αποκαλύψεων για το Predator. Ωστόσο και τότε κυβερνητικές πηγές ξεκαθάριζαν πως η παραίτηση δεν είχε καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης Predator, αλλά ήταν αποτέλεσμα του τοξικού κλίματος που είχε δημιουργηθεί.