Skip to main content

D-Marin: Το σημαντικότερο σύμπλεγμα premium μαρινών στην Ιταλία – Τα σχέδια επέκτασης

Η D-Marin διαχειρίζεται έξι premium μαρίνες στην Ιταλία

Σε συνέντευξη τύπου στο Genoa Boat Show στις 19 Σεπτεμβρίου, η D-Marin, παρουσίασε τα σχέδια επέκτασής της στην Ιταλία, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης απόκτησής της, η οποία δημιουργεί το σημαντικότερο σύμπλεγμα μαρίνων στη Μεσόγειο.

Η D-Marin, που αποτελεί ένα δίκτυο premium μαρίνων, πρόσφατα απέκτησε τη μαρίνα Porto Mirabello, μια φημισμένη μαρίνα για superyacht, η οποία βρίσκεται στον Κόλπο της La Spezia, στην Ιταλία. Αυτή η στρατηγική προσθήκη αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη επένδυση της D-Marin στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της, διευρύνοντας την παρουσία της στην Ιταλία με έξι μαρίνες, σε ορισμένους από τους κορυφαίους προορισμούς της χώρας για σκάφη αναψυχής.

Η μαρίνα Porto Mirabello καλύπτει τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων και σπουδαιότερων superyacht του κόσμου. Διαθέτει 407 θέσεις ελλιμενισμού και προσφέρει εξαιρετικές παροχές, όπως ελικοδρόμιο, πολυτελείς επιλογές εστίασης και μπουτίκ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο Genoa Boat Show, η D-Marin παρουσίασε το όραμά της για τη μαρίνα, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων και του θετικού αντίκτυπου που προβλέπεται για την τοπική κοινότητα και την οικονομία της περιοχής.

Η μαρίνα Porto Mirabello είναι η τρίτη ιταλική μαρίνα που προστίθεται στο δίκτυο της D-Marin μόνο το 2024, μετά από την προσθήκη των μαρίνων Aregai και San Lorenzo στην περιοχή της Λιγουρίας. Η D-Marin έχει αναλάβει επίσης την κατασκευή της μαρίνας του Livorno δίπλα στο ναυπηγείο της Azimut-Benetti, έχοντας ως όραμα να δημιουργήσει μια μαρίνα παγκοσμίου φήμης που θα εξυπηρετεί τα καλύτερα superyacht. Οι πρώτες θέσεις ελλιμενισμού θα είναι διαθέσιμες μέσα στο 2025.

Η D-Marin διαχειρίζεται επίσης τη μαρίνα Punta Faro κοντά στη Βενετία, η οποία προστέθηκε στο δίκτυο της εταιρείας το 2022, και τη μαρίνα του Varazze, στην περιοχή της Λιγουρίας, σε συνεργασία με την οικογένεια Vitelli, ιδρύτρια της Azimut|Benetti.

Ο Nicolo Caffo, Περιφερειακός Διευθυντής της D-Marin στην Ιταλία, προσθέτει: «Η Ιταλία είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς σκαφών αναψυχής στον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί περιοχή-κλειδί για την προσπάθειά μας να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές ιστιοπλοΐας σε μοναδικούς προορισμούς. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καλωσορίζουμε τη μαρίνα Porto Mirabello στην οικογένεια της D-Marin, καθώς πρόκειται για μια προσθήκη που ενισχύει την παρουσία μας στην Ιταλία αλλά και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε υπηρεσίες μαρίνας παγκόσμιας κλάσης. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις της μαρίνας Porto Mirabello και η μοναδική της θέση στον Κόλπο της La Spezia ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το όραμά μας να δημιουργήσουμε τους καλύτερους προορισμούς σκαφών αναψυχής στη Μεσόγειο. Άλλο ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για τη D-Marin είναι η ανάπτυξη της μαρίνας του Livorno σε συνεργασία με την Azimut Benetti, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα μοιραστούμε λεπτομέρειες σχετικά με την πρόοδο των εργασιών μας μέχρι σήμερα».

Ο Pierluigi Peracchini, Δήμαρχος της La Spezia, αναφέρει: «Η προσθήκη της μαρίνας Porto Mirabello στο κορυφαίο χαρτοφυλάκιο της D-Marin αποτελεί σπουδαίο ορόσημο για την πόλη μας. Αυτή η συνεργασία θα στρέψει ακόμα περισσότερο τα βλέμματα στη La Spezia, η οποία θα αναδειχθεί ως κορυφαίος προορισμός για σκάφη αναψυχής, ενισχύοντας την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και βελτιώνοντας τη σύνδεση της κοινότητάς μας με τον κόσμο της ναυσιπλοΐας. Αναμένουμε με ενθουσιασμό τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει αυτή η συνεργασία, όχι μόνο για τη μαρίνα, αλλά και για ολόκληρη την περιοχή, καθώς συνεχίζουμε να προωθούμε την ομορφιά και τη φιλοξενία της ακτογραμμής μας».

Η D-Marin στοχεύει να προσφέρει άνετες και αδιάκοπες εμπειρίες ιστιοπλοΐας στους πελάτες της. Πρωτοβουλίες όπως η προσφορά «Happy Berth Days», που παρέχει δωρεάν ημέρες ελλιμενισμού σε διάφορες μαρίνες της D-Marin, ενθαρρύνουν τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας να απολαύσουν διαφορετικές και μοναδικές εμπειρίες μαρίνας στους αγαπημένους τους προορισμούς.