Skip to main content

Margetis Maritime: Εύχεται καλή επιτυχία στον Απόστολο Παπαστάμο πριν το Ολυμπιακό ταξίδι

Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας η Margetis Maritime ήταν δίπλα του θερμός χορηγός- υποστηρικτής στον απαιτητικό του αγώνα

Λίγο πριν αναχωρήσει για το ταξίδι του στο Παρίσι, ο κύριος Γιώργος Μαργέτης CEO της εταιρείας ναυτιλιακών συμβούλων και εμπειρογνωμόνων Margetis Maritime, ο νεαρός Δημήτρης Μαργέτης και τα στελέχη της επιχείρησης Νίκος Καφέτσης Αντιναύαρχος εν αποστρατεία του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και COO της εταιρείας και ο Παναγιώτης Χριστιάς Cyber-Security Director ευχήθηκαν στον Απόστολο Παπαστάμο καλή επιτυχία, «άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε προς τα όνειρά σου».

Ο Έλληνας πρωταθλητής, έχοντας πιάσει το όριο για τη συμμετοχή του στους αγώνες τον Ιούνιο μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης όπου στέφτηκε Πρωταθλητής Ευρώπης και φόρεσε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. μικτή ατομική, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην καλύτερη αγωνιστική περίοδο. Με τις αποσκευές του γεμάτες αισιοδοξία και ελπίδα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αυτή πρόκληση. Είναι η δεύτερη φορά που μετέχει σε Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά η χαρά, η αποστολή, η εμπειρία είναι κάθε φορά μοναδικές.

Θερμός χορηγός- υποστηρικτής

Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας η Margetis Maritime ήταν δίπλα του θερμός χορηγός- υποστηρικτής στον απαιτητικό του αγώνα. Στόχος της εταιρείας είναι να στηρίζει τις προσπάθειες που έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και προάγουν τις αξίες του “Ευ Αγωνίζεσθαι”, της ατομικής δέσμευσης και προσπάθειας, του σεβασμού, της αυτοβελτίωσης για ένα καλύτερο βιώσιμο αύριο. Και καθώς το υγρό στοιχείο είναι ο χώρος στον οποίο εδώ και σχεδόν 20χρόνια, η εταιρία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της ναυτιλιακής κοινότητας, δεν θα μπορούσε παρά η κολυμβητική ομάδα να αποτελεί πυλώνα στήριξης. Όπως έχει αναφέρει και ο Απόστολος σε πρόσφατη δήλωσή του «Νιώθω ευγνώμων που είμαστε συνοδοιπόροι στο Ολυμπιακό ταξίδι, τώρα βάζουμε πλώρη για νέες επιτυχίες στο Παρίσι!».