Skip to main content

Uber Boat: Για δεύτερη χρονιά στη Μύκονο – Επέκταση της υπηρεσίας και σε Σαντορίνη, Κέρκυρα, Αθηναϊκή Ριβιέρα

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν εύκολα και αξιόπιστα να κάνουν κράτηση για εκδρομές με ταχύπλοο σκάφος με το πάτημα ενός κουμπιού

Εκδρομές με ταχύπλοο σκάφος μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της Uber Boat για τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα και την Αθηναϊκή Ριβιέρα ανακοίνωσε η Uber Ελλάδας. Ήδη η συγκεκριμένη υπηρεσία λειτουργεί για δεύτερη χρονιά στο νησί της Μυκόνου και επεκτείνεται στους τρεις νέους αυτούς προορισμούς.

Η εταιρεία, στο πλαίσιο της στρατηγικής της, θέτει την Ελλάδα στο επίκεντρο της αγοράς της Ευρώπης και ενισχύει τη στήριξή της στον ελληνικό τουρισμό μέσω του Uber Boat, εξασφαλίζοντας προσιτές και ασφαλείς επιλογές μετακίνησης τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες των νησιών, αλλά και του παραλιακού μετώπου της Αθήνας.

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν εύκολα και αξιόπιστα να κάνουν κράτηση για εκδρομές με ταχύπλοο σκάφος με το πάτημα ενός κουμπιού.

«Είμαστε αφοσιωμένοι να προσφέρουμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας μας τόσο στους χρήστες για να απολαμβάνουν περισσότερους τρόπους μετακίνησης στη χώρα μας με το πάτημα ενός κουμπιού, όσο και στους ντόπιους επιχειρηματίες, δίνοντας τους περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες», τονίζει η Μαίρη Γαϊτανάρου, Country Operations Manager της Uber για την Ελλάδα.

Όπως συμπληρώνει, καθώς η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκατομμύρια επισκέπτες στα νησιά της και φέτος, η τουριστική βιομηχανία παραμένει ζωτικής σημασίας για την οικονομία της.