Skip to main content

Attica Group: Συνεργασία με Πολεμικό Ναυτικό για αναβάθμιση δεξιοτήτων των πληρωμάτων

Φωτ. Attica Group

Ασκήσεις καταπολέμησης πυρκαγιάς και διαφυγής από αφιλόξενο περιβάλλον, τεχνικές αντιμετώπισης διαρροής

Η επισφράγιση της συνεργασίας της Attica Group με το Πολεμικό Ναυτικό ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχε με τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ, την Τρίτη, η διοικητική ομάδα του Ομίλου Attica, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του ΔΣ Κυριάκο Μάγειρα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Παναγιώτη Δικαίο και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Διονύση Θεοδωράτο.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Attica, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των δεξιοτήτων των πληρωμάτων του στόλου του, έχει έρθει σε συμφωνία από την έναρξη του 2024 με το Πολεμικό Ναυτικό για τη χρήση των εγκαταστάσεων της Σχολής Ελέγχου Βλαβών, με σκοπό τη διεξαγωγή εκπαιδεύσεων από το Πολεμικό Ναυτικό. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αφορούν σε ασκήσεις καταπολέμησης πυρκαγιάς και διαφυγής από αφιλόξενο περιβάλλον, καθώς και τεχνικές αντιμετώπισης διαρροής.

Από τις αρχές του έτους έως σήμερα στα προγράμματα έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 65 ναυτικοί. Στόχος είναι η επέκταση στο σύνολο των πληρωμάτων του στόλου του Ομίλου, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των δεξιοτήτων και της διατήρησης των υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευσης.

Κατά τη συνάντηση, αποφασίστηκε, επίσης, η ένταξη του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού και των οικογενειών τους στο διευρυμένο εκπτωτικό πρόγραμμα του Ομίλου, με την παροχή έκπτωσης της τάξης του 30% στα εισιτήρια επιβατών και ΙΧ οχημάτων.