Skip to main content

Ποσειδώνια 2024: Το μήνυμα Nasdaq σε όλους τους συμμετέχοντες

«Ο Nasdaq Χαιρετίζει τα Ποσειδώνια 2024 & Εύχεται σε Όλους τους Συμμετέχοντες Καλή Επιτυχία!»

Ένα από τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο, ο Nasdaq, αναγνώρισε για μία ακόμα φορά την παγκόσμια εμβέλεια και σημασία της Έκθεσης Ποσειδώνια και της ελληνικής ναυτιλίας αναρτώντας στην καρδιά της Νέας Υόρκης, στην εμβληματική Times Square, το μήνυμα:

«Ο Nasdaq Χαιρετίζει τα Ποσειδώνια 2024 & Εύχεται σε Όλους τους Συμμετέχοντες Καλή Επιτυχία!».

Το μήνυμα αναρτήθηκε στο Nasdaq billboard, την περιζήτητη ψηφιακή διαφημιστική πινακίδα και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.

Γνωστή και ως «Πύργος της Αγοράς NASDAQ», η πινακίδα έχει μέγεθος 930 τετραγωνικά μέτρα και ύψος 36,5 μέτρα, και είναι ορατή από μεγάλη απόσταση.

Ποσειδώνια 2024

Η ναυτιλιακή έκθεση των Ποσειδωνίων ανοίγει τις πύλες τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο  εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo  στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”  και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Η έκθεση που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, από το 1965, αποτελεί το μεγαλύτερο ναυτιλιακό γεγονός, στο οποίο συγκεντρώνονται τα πιο έμπειρα στελέχη του κλάδου, προκειμένου να παρουσιάσουν νέες τεχνολογικές καινοτομίες, ενόψει της απανθρακοποίησης της ναυτιλίας  και των προγραμματισμένων στόχων του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού ΙΜΟ, για τη μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων στα πλοία έως το 2050.

Επίσης θεωρείται μια σημαντική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του ναυτιλιακού κλάδου, σχετικά με το κλείσιμο επιχειρηματικών συμφωνιών.