Skip to main content

Ιρλανδία: Πολλοί τραυματίες από επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι στο Δουβλίνο – Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

Shutterstock

Μεγάλη αστυνομική δύναμη έχει αναπτυχθεί στο σημείο της επίθεσης

Μετά από επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης, με την αστυνομία να αναφέρει ότι ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.

Η ιρλανδική αστυνομία έκανε λόγο για «σοβαρό περιστατικό».

Κρατείται ο φερόμενος δράστης

Ο φερόμενος δράστης βρίσκεται αυτή τη στιγμή «σε κράτηση σε αστυνομικό τμήμα στο βόρειο τμήμα της πόλης» και η αστυνομία τόνισε ότι «δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος για το κοινό».

Μεγάλη αστυνομική δύναμη έχει αναπτυχθεί στο σημείο της επίθεσης και οχήματα της αστυνομίας και έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στην περιοχή, σύμφωνα με εικόνες που μεταδίδουν ιρλανδικά μμε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Times, ο ύποπτος δράστης εξαπέλυσε την επίθεση χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης και τραυμάτισε «έως και τέσσερα άτομα», ενώ η εφημερίδα Independent έκανε λόγο για «πολλά» θύματα.

Η επίθεση συνέβη στην περιοχή Στονιμπάτερ στο ανατολικό τμήμα της ιρλανδικής πρωτεύουσας. Η εκτίμηση της αστυνομίας σε αυτό το στάδιο είναι ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, τόνισαν οι Irish Times.

Πηγή: ΑΜΠΕ