Skip to main content

Το «Αφεντικό» μίλησε: «Είμαι ο Μπρους Σπρίνγκστιν και είμαι εδώ για να στηρίξω την Κάμαλα Χάρις» (βίντεο)

REUTERS/Kevin Lamarque

Στο πλευρό της Χάρις ο Μπρους Σπρίνγκστιν - Θα τραγουδήσει και η Μπιγιόνσε

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ξεκαθαρίζει τα πράγματα: θα ψηφίσει την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις. Το βράδυ της Πέμπτης, το «Αφεντικό» (The Boss, όπως είναι το παρατσούκλι του) ανέβηκε στη σκηνή της προεκλογικής της συγκέντρωσης στο Κλάρκστον της Τζόρτζια για να ερμηνεύσει τρία τραγούδια του και αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ «Αμερικανό τύραννο».

Ο Σπρίνγκστιν, ντυμένος με μπλε τζιν και γιλέκο, ανέβηκε στη σκηνή, καθώς χτύπησε την κιθάρα του και έπαιξε φυσαρμόνικα, ενώ τραγουδούσε τους στίχους του «The Promised Land» μπροστά στο κατάμεστο πλήθος.

REUTERS/Megan Varner

«Είμαι ο Μπρους Σπρίνγκστιν και είμαι εδώ για να υποστηρίξω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Ουόλς για Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και για να αντιταχθώ στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζέι Ντι Βανς», δήλωσε ο The Boss στη σκηνή. «Θέλω έναν πρόεδρο που σέβεται το Σύνταγμα, που δεν απειλεί, αλλά θέλει να προστατεύσει και να καθοδηγήσει τη μεγάλη μας δημοκρατία, που πιστεύει στο κράτος δικαίου και στην ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας, που θα αγωνιστεί για το δικαίωμα της γυναίκας να επιλέγει και που θέλει να δημιουργήσει μια οικονομία της μεσαίας τάξης που θα εξυπηρετεί όλους τους πολίτες μας».

Στο πλευρό της Χάρις η Μπιγιόνσε

Γενικώς όλο το αμερικανικό «σταρ σίστεμ» έχει επιστρατευτεί υπέρ της Κάμαλα Χάρις: από την Τέιλορ Σουίφτ, τον Σπάικ Λι, την Όπρα Γουίνφρεϊ, τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Beyonce. Μάλιστα η Queen-B  θα εμφανιστεί στο πλευρό της υποψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος στο Χιούστον.

Ο Σπάικ Λι REUTERS/Megan Varner

Η Χάρις θα έχει προεκλογική συγκέντρωση στο Τέξας, ένα προπύργιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, για να στηρίξει τον υποψήφιο γερουσιαστή των Δημοκρατικών Κόλιν Όλρεντ, ο οποίος υπολείπεται του Ρεπουμπλικανού Τεντ Κρουζ στις δημοσκοπήσεις και να μιλήσει για το δικαίωμα στην άμβλωση.

REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Την είδηση της εμφάνισης της Μπιγιονσέ μετέδωσε πρώτη η εφημερίδα Washington Post. Σύμφωνα με μία πηγή, η σούπερ σταρ του πενταγράμμου αναμένεται να τραγουδήσει.