Skip to main content

ΥΠΕΞ Ισραήλ προς Ερντογάν: Πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας Σινουάρ

REUTERS/Florion Goga/File Photo

Οξύτατη επίθεση στον Τούρκο Πρόεδρο

Μια οξύτατη αναφορά στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επεφύλασσε ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ίσραελ Κατζ με αφορμή την εξόντωση του Γιαχία Σινουάρ.

Με προσωπικό μήνυμα στο twitter, δηλαδή «ταγκάροντας» το όνομα του Τούρκου προέδρου, o Κατζ επιχαίρει για τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, επισυνάπτει μία πολύ σκληρή φωτογραφία του νεκρού σώματός του και, απευθυνόμενος, στον Ερτογάν αναφέρει:

Ρ.Τ Ερντογάν, πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας Σινουάρ.

O Eρντογάν, ως γνωστόν, παγίως εκφράζει θέσεις υπέρ της Χαμάς ενώ με κάθε αφορμή κλιμακώνει και τις επιθέσεις του κατά του Ισραήλ.

«Ο κίνδυνος του Ισραήλ πλησιάζει την Τουρκία»

Μόλις την περασμένη Τρίτη, μιλώντας σε συνέδριο για «Το μέλλον της Παλαιστίνης» που διοργάνωσε το κυβερνών κόμμα, ο Ερντογάν ανέφερε: «Αν δεν σταματήσει το Ισραήλ, το οποίο γίνεται όλο και πιο κακομαθημένο και όλο και πιο αχαλίνωτο, μπορούμε να προβλέψουμε πού θα οδηγήσει αυτός ο επεκτατισμός. Παρόλο που υπάρχουν κάποια άτομα στη χώρα μας που δεν βλέπουν τον κίνδυνο που πλησιάζει, εμείς βλέπουμε τον κίνδυνο και λαμβάνουμε κάθε είδους προφυλάξεις».

Ο Τούρκος Πρόεδρος πρόσθεσε: «Οι επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ισραήλ κατά της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου του περασμένου έτους επανέφεραν το Παλαιστινιακό Ζήτημα στην ημερήσια διάταξη της ανθρωπότητας. Οι συνεχιζόμενες σφαγές στη Γάζα, οι οποίες κόστισαν τη ζωή σε περίπου 50 χιλιάδες αθώους ανθρώπους, κυρίως παιδιά και γυναίκες, έστρεψαν και πάλι την προσοχή όλου του κόσμου στις διώξεις του παλαιστινιακού λαού.

Η πολιτική γενοκτονίας του Ισραήλ, η οποία μετά τη Γάζα επεκτείνεται πλέον και στον Λίβανο, συνέβαλε επίσης καθοριστικά στο να γνωρίσει η ανθρωπότητα το πραγματικό πρόσωπο του Σιωνισμού. Και πάλι, μέσα από αυτή τη διαδικασία όλοι μας είδαμε από πολύ κοντά πώς το σιωνιστικό λόμπι ελέγχει τις παγκόσμιες δυνάμεις και το σύστημα, πώς ελέγχει την οικονομία, το εμπόριο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την κινηματογραφική βιομηχανία, κάθε κλάδο της τέχνης, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τα πανεπιστήμια, ακόμη και την κρατική, στρατιωτική και πολιτική γραφειοκρατία σε ορισμένες χώρες».